Wij Limburg: Stadsgoud is op zoek naar goede ideeën.

- Welke initiatieven bedenken Maastrichtse burgers en organisaties om hun medemens te helpen? Op 7 januari 2019 is de 4e editie van Stadsgoud, samen met de nieuwe website, live gegaan: https://www.stadsgoud.nl.

Net als voorgaande jaren stelt het Elisabeth Strouven Fonds een prijzenpot van € 100.000,- ter beschikking voor de mooiste en meest innovatieve ideeën om je steentje bij te dragen aan de maatschappij. Het thema van dit jaar is: hoe zorg jij ervoor dat alle bewoners worden betrokken bij de buurt?

Het Elisabeth Strouven Fonds, de ambassadeurs en Ivengi nodigen alle inwoners van Maastricht uit om de hersens te laten kraken rond deze vraag.

‘We zijn toch op de wereld om mekaar te helpen, nietwaar?’

Dit is ook de titel van de liedtekst uit de comedy ‘’t Schaep met de 5 pooten’, het lijflied van deze editie maar dan wel nieuw ingezongen door de bekende Maastrichtenaren Beppie Kraft en Jan Janssen. Beiden waren dusdanig gecharmeerd van dit initiatief dat zij dit jaar ambassadeurs van Stadsgoud zijn.

Meedoen?

Van 7 januari tot en met 7 maart 2019 kun je je idee via de door Ivengi.com ontwikkelde website, https://www.stadsgoud.nl, kenbaar maken.

Vervolgens worden de beste ideeën en daarmee de finalisten geselecteerd. Een onafhankelijke jury bepaalt op zondag 14 april wie de winnaars zijn.

Laat je hersenen kraken tot ze stralen! Succes!

Bron: WijLimburg
URL: https://www.wijlimburg.nl

Stadsgoud WijLimburg